Möjligheter

Åh, herregud... Nu börjar jakt på ny lägenhet igen. Snygga familjen har bestämt sig för att sälja lägenheten, vilket också naturligtvis inkluderar min del av den. Ingen vet hur lång tid det kan ta. Men om man inte vet när, så är det bäst att börja söka direkt. Om någon vet något, hör eller ser något, så kontakta mig gärna. Går bra att göra det via kommentarsfältet.

Jag älskar det här stället. Här har jag njutit i fulla drag. Hittat min egen sfär, hittat mig själv och här har jag blivit hel igen. Här har jag bit för bit byggt upp mig själv och blivit stark. Här har jag mitt hjärta, mitt hem. Nu måste jag snart lämna det. Men det är så livet är. En dörr stängs och andra dörrar öppnas. Jag ser just nu inga problem. Bara möjligheter.

För övrigt är jag så himla glad nuförtiden. Idag har jag lunchat med underbara brudar. En date på Blåkulla är bokad till Skärtorsdagen. Vet inte tiden ännu, men det går så fort att flyga dit när kvasten är trimmad, så det är väl inte så himla noga. Brudar - here I come! Om du är en brud med skön attityd och känner för att hänga med andra sköna brudar så är du naturligtvis välkommen. Ju fler desto roligare. Man kan bonda lte ju.

Fick en inbjudan till att bli "modell för en dag". Gratis proffssminkning med påföljande fotgrafering. Naturligtvis kommer de att försöka övertala mig att köpa alla foton för tusentals buckareller. Antagligen blir alla foton otroligt fina, men jag köper nog bara två eller tre. De är antagligen dyra men det kan det vara värt för riktigt bra foton. Det kommer att tas ca 60 bilder... Men ingen människa kan behöva 60 foton på sig själv. Men två eller tre kan vara kul att ha. Då kan man sen sitta på sin ålders höst och titta på dem och minnas vilken het babe man var. I alla fall efter att man blivit sminkad i två timmar. Av en make-upartist. Inte svårt att känna sig snygg då. Det ska bli kul. Jag får ta med mig 4 brudar som också blir sminkade gratis och fotograferade. Så om det är någon som vill följa med så kontakta mig omgående. Jag har tre platser kvar. Ska bli så roligt!!! *studsar i soffan av iver*

Mitt liv är underbart just nu.

Jag måste gå, för jag ska duscha och bli snygg. Vi ska på Handelsföreningens årsmöte med jobbet. Mingla och avnjuta en trerättersmiddag med vin. Brukar vara trevligt.

Puss & Kram små godingar!

/Honung - Strålar

"I wanna love ya and treat ya right"

Bob Marley - Is This LoveGlad Igen

Aaaah, nu har jag hela förmiddagen tillbringat tid på Youtube och njutit av underbar musik. Solen skiner och jag är glad! Det är grundinställningen just nu. Glad. Egentligen ska jag inte alls sitta här. Jag ska dammsuga. Men jag har en hel ledig söndag och hinner både skriva lite och dammsuga Hinner t.o.m. gå ut lite. I solen. Livet är ganska underbart och det är äntligen vår.

Nu längtar jag efter brudarna. Har alla kommit ut ur idet nu? Det är dags att samlas. Vin, musik, tjejsnack och skratt och brudmys i någons lya... Vad sägs tjejer? Brudmys betyder i huvudsak film i form av romantiska komedier och onyttiga, fettbildande födoämnen. Det vet alla tjejer, men jag ville bara förtydliga detta så att inga missförstånd uppstår. Missförstånd är inte bra. Missförstånd är så otroligt onödigt. 

Egentligen är vi inga tjejer längre. Jag vet inte när man upphör med det, men vi är kvinnor. Som känner oss som tjejer. Det finns "tjejer" runt 50-60. Och det finns "tanter" på 25. Jag tror att det är en fråga om attityd. Jag kallar mina kvinnliga vänner för "Brudarna". Helt enkelt för att det var så jag började kalla dem. Jag sa "jag behöver fler brudar i mitt liv". Det blev Brudarna. Jag vill nu, när jag kommit ut ur vintern som en hel människa, träffa alla igen. Det är hög tid.

Vet ni... Alltså... Jag har vid tillfällen i mitt liv längtat efter skolmat. Inte vilken skolmat som helst utan en fiskrätt som de brukade servera. Panerad fisk med potatis och en kall sås. Det var såsen som var så himla god så man blev helt lycklig. Då och då har jag suckat över att jag antagligen aldrig får äta den igen. Jag har ätit många underbart goda kalla såser till fisk i mitt liv (min mor gör den absolut godaste), men aldrig just den man fick i plugget. Så, vips pratade jag med en kund om ditt och datt och fick då reda på att hon jobbar i centralkök där de tillagar skolmat. Gissa om jag tog fram papper och penna och tog reda på receptet på den där såsen. Här ska fixas skolfisksås! Och panerad fisk och kokt potatis. Vilken dag som helst. Tänk vad lycklig man kan bli för att man inte är blyg och kan prata med folk.

I Uppsala sitter en kille på Forumtorget och spelar gitarr så att klockorna stannar. Han är som en Gud på gitarr och alla människor undrar varför han sitter på ett torg i Uppsala. Han borde spela på stora arenor med något världsberömt band och tjäna massor av buckareller. Jag snackade med honom lite kort en dag. Det visar sig att han är från Amsterdam och inte kan svenska. Varför han sitter på ett torg i Uppsala och varför han flyttat till Sverige fick jag aldrig något svar på. Men det är i alla fall roligare och mer underhållande att ha honom utanför jobbet än dragspelande jag-vet-inte-vad som spelar melankoliska låtar så att man vill gråta. En av dem spelade en låt av Mikis Theodorakis en dag så illa att jag vet att han (Theodorakis alltså) antagligen vänder sig i sin grav av grämelse. Det är att häda att spela hans låtar om man inte kan. På riktigt.

I följande video får man höra Theodorakis sjunga. Han kunde inte sjunga, men sjöng ändå. Det var ju hans låt, så han sjöng den så mycket han ville.
Nu mina vänner ska jag dammsuga!

Och brudar, hör av er.

Puss&Kram!

/Honungsbullen - har kommit ut ur mörkret.

RSS 2.0