Flytten

Jösses... Semestern tog slut för över en vecka sedan och när den var slut så var jag också det. Sista helgen av semestern flyttade jag ut ur min gamla och in i min nya lya och det var en sån jävla pärs. Hur mycket onödigt skit kan man samla på sig i en etta på ett och ett halvt år? Och när blev jag en sån hamster? Dessutom tror jag jämt att jag ska klara allt själv och att jag aldrig behöver hjälp med någonting. Kärleken frågade mig flera gånger om jag behövde hjälp varpå jag försäkrade att jag klarade mig utmärkt, så nej tack. Tills han fattade helt på egen hand att jag visst behövde hjälp och kom till mig mitt i natten med cheeseburgare och kaffe och såg att jag fastnat i mina cirklar och tog tag i hela situationen och hjälpte mig. Jag hade inte varit därifrån än idag om han inte vore sån att han alltid fattar allt. Jag själv kan inte fatta att jag haft sån tur som hittade honom mitt i djungeln. Och nu borde alla göra Vågen för Kärleken.

Så nu håller jag på och boar in mig och försöker hitta plats för saker som jag inte slängde i flytten. Det tar lite tid innan saker hittar sin rätta plats i tillvaron. Nu behöver jag ett par mattor, några tavlor och lite krukväxter, helst odödliga men levande och ett kaffemått. Skulle vara bra med en golvlist till duschen i mitt underbara och helt egna badrum också. Annars är lyan perfekt. Lite sliten kanske, men med myspotential och jag känner att jag trivs. Jag t.o.m. stortrivs. Jag hör fågelkvitter på morgonen och det, mina vänner var ett tag sedan.


Det här med badrummet... Alltså, jag delade badrum förut. Nu... Tar jag onödigt långa duschar. Och jag torkar mig och sedan går jag ut ur badrummet helt näck. Bara för att jag kan! Ja, jag kan, jag vill och jag gör precis som jag vill. Och det är underbart. Jag fattade aldrig hur mycket jag saknade ett eget badrum förrän jag äntligen fick det igen. Kittlar dödsskönt.

Jag har bärjat jobba. Alltså - jag är helt jävla slut. Igen. Så nu har jag ansökt om semester för vecka 37 och jag hoppas att jag får det. Då ska jag se till att mitt hem är perfekt nystädat, att tvättstugan inte behöver bokas och sen ska jag ligga. Jag ska läsa böcker. Ta promenader om det är väder. Skita i att ta promenader om det är oväder. Och bara vara och inte ha ett enda bekymmer i hela världen. Jag ska bunkra käk. Och inte bry mig om någonting. En vecka då jag inte måste någonting. Den semestern som var njöt jag av i två veckor. Sedan blev det en jävla stress bara och energin som det var meningen att man skulle samla försvann ner i flyttkartonger, skräp och en sjuhelvetes flyttstädning.

Men min tvättstuga har mangel. Nu manglar jag mina lakan igen vilket är underbart. På min gård finns ett solarium och - håll i er nu - en tortyrkammare. Alltså ett gym. Det är litet, men funkar. Det saknar tortyrbänk för korsryggen och det saknar benmaskiner (bak- och framsida av låren), men jag har frågat min träningsguru hur man gör utan dem och han har förklarat detta utförligt för mig. Väldigt bra. Jag skrev benmaskiner för att jag vet att min mor läser den här bloggen och jag är inte säker på att hon är säker på vad en bencurl är. Man måste skriva så att alla förstår tycker jag.

Jag är jätteglad i lyan och jag myser när jag pysslar runt där. Jag har varit och tränat i gymmet en gång också och tänkte gå dit i morgon igen. Det är tio meter från min port. *ler brett*  Jag snackade med universum om träning. Jag ville ha ett gym där jag får vara ifred och där det är billigt. Nu fick jag ett som är gratis och där jag var ensam förra gången. Det kan löna sig att önska sig saker riktigt hett då och då. Det kommer till en om man förtjänar det. Det kan ta tid men det kommer. Karma.

Well... Nu ska jag gå. Det är tydligen fotboll på TV och jag ska umgås lite med Kärleken medan han är i fotbollstrans.

Ha det underbart!

Puss&Kram!

/Honung - har utsikt mot en skog.

Avslutar med en riktigt skön sliskig kärleksballad.

Whitney Houston - All the man that I need


Kommentarer
Postat av: Jessica

Tja ett tag sedan jag var här ^^ tja man är ju som man är, men fortfarande älskar hur du skriver =).

Härligt med flytt, men kanske nästa flytt till din kärleks lya?? haha =).

Mangel. gud det har inte jag haft sen jag var i tonåren, och nu ja jag är väll rätt gammal i alla fall. =) . Jag hoppas du får en super bra Lördag. kram

2011-09-03 @ 09:17:02
URL: http://www.bonusfamilj.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0