Vem är du?

Vem är du? Vad svarar man på en sån fråga? Man kan ju säga att jag heter det och det, jag är si och så gammal och jag jobbar med ditt och datt och bor här eller där. Men det är inte ett korrekt svar på frågan "Vem är du?" Vem är du?

Vem är jag

Jag är minnesbilder av min uppväxt. Jag är skrubbsår på mina knän, jag är massor av julklappar på julafton, jag är två år och skräckslagen för jultomten. Jag är min första kyss, jag är nyårsraketer och midsommardans. Jag är fragment av människor jag mött, jag har små rum i mitt hjärta där de jag älskar bor och några jag en gång älskat. Jag är spår av dem. Jag är en tänkare och en drömmare. Jag är sommarkonserter, jag är musik. Jag är humor och jag är svärta. Jag är smärta och jag är helare av smärta. Jag är en lyssnare och en babblare.  Jag är klarsynthet och vimsighet. Jag är graciös och världsvan tills jag snubblar. Jag kan inte äta glass utan att spilla över hela mig.

Jag är nyfikenhet och vetgirighet - stundom likgiltighet. Glädje och sorg.. Solskenstårar och sorgsna skratt. ett antal år, månader, veckor, dagar och timmar. Allt jag upplever är det som skapar den som är jag.

Jag är en livsnjutare. Jag är 100% kvinna och äter som en hel karl. Jag är livsglädje, matglädje och en som älskar människor. Jag är tillbakadragen och i stort behov av ensamhet då och då.

Jag är en kaffetunna och rödvinsfilosof. En musikälskande rockbrud som då och då dansar till och skrålar schlagers av hjärtans lust. Jag kan vara sarkastisk och brutalt ärlig. Jag kan också var diplomatisk och taktfull och för det mesta en vänlig själ som ger ärligt menade komplimanger till både kända och okända människor. Jag utgår från att människor är trevliga, intelligenta och vänliga tills motsatsen bevisats. Och om motsatsen bevisas så lägger jag ingen energi på dem.

Jag är ett knippe känslor, jag har tusen ansikten som skiftar i takt med känslorna. Det är upp till dig att uppfatta mig som du vill. Om du är någon som kan tillföra något i mitt liv och förtjänar min uppmärksamhet så är du en person som vågar gräva lite djupare och vågar se mig som jag är. Allt jag beskrivit ovan och lite till.

Jag tror jag fick med allt.

Och nu vill jag veta... Vem är DU?

/Honung

Nu kommer dagens video...

"Sing with me, sing for the years
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if its just for today
Maybe tomorrow the good lord will take you away"

Dream on - AerosmithKommentarer
Postat av: M

Du är alldeles alldelse underbar!!!!!!!!

2010-10-09 @ 09:05:43
Postat av: Jessica

håller med tidigare skrivare haha =D

2010-11-09 @ 17:43:58
URL: http://bonusfamily.blogg.se/
Postat av: MaRa

Efter att ha läst dina ord undrar jag fortfarande vem du är om du förstår vad jag menar!!! Jag hör vad gör EN till EN, men inte vem DU är, så min vän, VEM ÄR DU?

2011-02-24 @ 21:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0