Jösses...

Detta är min blogg.

Det jag skriver är min rätt. Om man sen tycker att det är rätt eller fel är vars och ens ensak. De kommentarer som finns och har kommit angående "Du är en jävla Bitch" står jag inte för. Det är kommentarer från andra utomstående personer. Men - Om folk ska bedriva något sorts verbalt krig mot varandra, så håll det borta från min blogg. Gå till sandlådan, där det hör hemma.

För jösse namn - så jävla mycket kan det inte betyda vad jag skriver här.

/Honung


Kommentarer
Postat av: Anonym

I och med allra första kommentaren från Skalman började det i sandlådan men det var inte aktuellt att blogga om det då ... hmmm, toleransnivån är högre för vissa verkar det som.

2010-01-25 @ 11:03:28
Postat av: M

Det du skriver betyder jättemycket! Därför att du är en viktig person och vi är många som bryr oss om hur du mår och vad du tycker om både ditt och datt. Men du kan naturligtvis inte ta ansvar för någon annans kommentar. Det måste ju vara en självklarhet för var och en.Skriv från hjärtat. Det är din blogg och ditt val. Om det inte passar så kan man ju bara låta bli att läsa.

2010-01-25 @ 16:03:53
Postat av: M

Känn dig fri att skriva precis vad du vill. Det är din blogg. Om det inte passar behöver man inte läsa.Sen är det en självklarhet att du inte kan ta ansvar för någon annans kommentarer. Vi sätter oss på ett tak och delar en flaska skumpa så får dom som vill stanna i sandlådan.

2010-01-25 @ 16:12:51
Postat av: M

VM i kommentarer ?!?!?Först dök ingen upp, sen kom flera så jag passar på att skriva en till när jag är i farten...........

2010-01-25 @ 16:14:21
Postat av: Anonym

Det här är din, Honungs, blogg. Blogga är något du behöver skriver du, nästan en slags livslina ibland kanske. Och med det så är det helt rätt att du får skriva vad du vill. (Inom ramarna att man inte identifierar någon direkt (vilket DU inte gör) samt är direkt förolämpande eller ljuger (vilket jag inte tycker eller alls tror du gör) så är det väl så det funkar.)Kommentarerna rörande det tidigare blogginlägget rörde väl främst de förolämpande uttalandena i sig (orden) samt dina, Honungs, känslor. Det är dig Honung vi talar till. Inte direkt till någon annan, någon vi inte vet mycket om, mer än det vi läst här.Min instinktiva känsla när jag läser 'han-som-sårade's' kommentarer är att de har hamnat på fel ställe. Visst, innan dess tänkte jag "vad bittert och larvigt". Men ibland är det bra att tänka efter innan man beslutar sig för vad man egentligen tycker. Och dessutom pränta det mer eller mindre offentligt (jag talar främst till mig själv, men det blir också ett råd till 'han-som-sårade' märker jag).'Han-som-sårade' har dock lika stor rätt som andra att kommentera här. För visst har väl alla rätt att kommentera som man vill, trots att det är din blogg? Att bara tillåta kommentarer från ja-sägare som ger en det man bör säga är skönt och stärkande och ofta(st) det man behöver. Men det är inte så utvecklande alla gånger. (Jag säger inte att det är så här, det är bara min tanke). Om man tycker något är fel så får man tycka det, som du själv säger, men får man skriva det här?'Han-som-sårade's' kommentarer borde inse att här är inte stället att ta debatten. För den handlar inte om dig, Honung längre. Ja indirekt kanske, det vet jag inte. Men det är fel forum, det är Honungs blogg. Vi är på din, Honungs sida. Så är det bara. Vi är här för att vi gillar dina inlägg, men också för att vi är på din sida.Jag vill ge dig Honung den största kramen av alla. Jag vill också ge Skalman en kram, för att han stödjer dig här. Och jag vill ge 'han-som-sårade' en kram. Jag hoppas han får det på annat håll också. Här är annars inte stället. Men jag tror han både behöver det och vet att han förtjänar det. Vi är mångfacetterade människor, med personligheter, historier och liv som inte går att fånga eller sammanfatta här. Vi läser delar av en blogg och känner igen oss eller hittar nya tankegångar.Men nu har läsningen blivit obehaglig. Det ligger mycket smärta och andra känslor i 'han-som-sårade's' kommentarer också. Så jag funderar över hur mycket ansvar det ligger i en blogg. En skriver. Andra är läsare. Hur mycket ansvar har alla, var för sig? Ja, lika mycket som ute i normala livet antar jag. Men det är något att fundera på.

2010-01-25 @ 20:52:34
Postat av: ingela

bra skrivet!!

2010-01-25 @ 22:10:27
Postat av: Vilse

Håller med om det är bra skrivet, men faktum är att den tidigare bloggen inte höll sig inom de ramar som kan anses vara rimliga då det för väldigt många av Honungs läsare och vänner lätt går att identifera "Idioten" (och det verkar vara gängse term så den får duga) även om det är lite inlindat.Honung har väldigt många vänner och läsare och bloggen innehöll allt för att en nyfiken lätt kan lista ut vem det rör sig om, så tyvärr har ramarna redan spräckts. Idioten blir uthängd efter en situation som inte ges i sin helhet, utan möjlighet att försvara sig, och dessutom ogrundat beläggs med motiv till sina handlingar åter utan möjlighet att bemöta. Det tycker jag också är utanför ramarna ...Så det ligger MYCKET ansvar i en blogg. Det ligger också mycket ansvar i kommentarer, självklart ska Honungs läsare stå på hennes sida men också vara kritiska till om ramarna följs, och också tänka på att i detta publika forum så är det såklart ok att ge Honung uppmuntran men ska det ske på en försvarslös bekostnad? Räcker det inte att säga: "Honung, du ÄR älskad". Nej, varför inte passa på att tryggt dela ut en rak höger utan risk för ett slag tillbaka. Fegt rent ut sagt.Extra fegt är det att så uppenbart fortsätta utanför ramarna som Skalman gör, jag vet av olika skäl att han han vet exakt vem det är frågan om och i skenet av att uppmuntra Honung så passar han på att såra Idioten, att tillskriva honom ondskefulla motiv, ogrundade sinnesstämningar, överhuvudtaget ställa Idioten i dålig dager utan möjlighet till försvar. Fegt bortom alla gränser, och faktiskt riktigt ondskefullt beräknande. Hör det hemma i en bloggkommentar? Det säger mer om Skalman än om Idioten.Så, om Idiotens kommentar hamnat på fel ställe så måste det väl också gälla de påhoppande kommentarerna ... och med tanke på vilka påhopp det är frågan om så tycker jag att Idioten skrivit på precis rätt ställe, det var ju inte exakt han som började det hela. Man har rätt till försvar i det forum där anklagelserna haglar och nu började det med bloggen och fortsatte i kommentarerna.Sen är det tydligen så att endast ja-sägare önskas, då det först var när Idioten själv försökte försvara sig som det här blogginlägget om sandlådenivå kom till, en nivå som Skalman inledde även om det från hans fingrar var fina ord i sandlådan ...En sak är ändå säker, Honung ska ha den största kramen av dem alla och vi står alla på hennes sida (även Idioten vad man kan utläsa av hans kommentar).

2010-01-26 @ 00:05:09
Postat av: ingela

Alla har ju rätt på sina sätt..ävenfast ja inte har en aning om vilka några av er är.

men är det inte bättre o prata me varann?

äsch..ja vet inte..hoppas allt löser sig för er i allafall!!

ha en bra dag

kramar

2010-01-26 @ 09:07:50
Postat av: Anonym

Ingela: du har helt rätt, det är bättre att prata med varandra än att lägga ut påhopp publikt i blogg eller kommentarer till bloggen. Vad gäller Idioten så vet jag att han inte lagt ut något publikt förutom sin bloggkommentar utan har försökt prata eller lösa allt privat. Men vad skulle han göra? Han hade all rätt att svara här när andra väljer att inte prata utan publicerar istället. Fast tydligen inte, för då den dök upp blev det sandlådenivå ...

2010-01-26 @ 10:52:16
Postat av: Skalman

Bäste Vilse,Du är, om du verkligen vill, välkommen att återigen kontakta mig via Facebook. Denna gång lovar jag att inte bara ignorera dig, utan jag ska bemöta de synpunkter du känner är angelägna för dig och besvara dina eventuella frågor.Denna blogg är definitivt inte rätt ställe för detta.

2010-01-26 @ 11:30:30
Postat av: Vilse

Skalman: Fel forum, fel person. Lågt, mycket lågt ...

2010-01-26 @ 13:45:42
Postat av: ingela

men hallå!!

vad bråkar ni om egentligen??

2010-01-26 @ 15:17:54
Postat av: Magnolia

Älskade Honung! Det är klart att det betyder mycket vad du skriver här. Vi som läser bryr oss om dig jättemycket och vill finnas för dig. Det är, precis som du säger Din blogg. Du har rätt att skriva det du känner för.Trots att det här är fel plats (förlåt Honung) Så vill jag be "Idioten" om ursäkt för mitt snabba uttalande. Det var fel av mig. Förlåt mig.

2010-01-26 @ 15:22:57
URL: http://phantomkiss.blogg.se/
Postat av: Anonym

Honung: var ändå rädd om dej när du skriver, du måste följa användarvillkoren för blogg.se. du kan till och med bli polisanmäld :O, det vill inte vi trogna Honungsläsare. kolla igenom villkoren igen är mitt tips. du har så mycket roligt att dela med dej av nu, vore synd om det tog slut.skriv om allt positivt du får va med om :)!

2010-01-29 @ 15:42:59
Postat av: Honung

Du, anonyme som skrev här sist. Skriv på ditt eget språk, jag vet ändå vem du är. Hotar du mig? Du HOTAR mig för att jag bloggar? Du är sjuk. På riktigt.

2010-01-30 @ 20:50:18
URL: http://honungsbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0