Yes!

Idag har det varit en bra dag. Hade ett långt och bra samtal med Skalman. Mycket bra. Känns skönt. Men vissa dagar är värre än andra. Idag var det bra. Om jag snackar med honom någon sämre dag, så är det bättre att inte snacka alls. Men då får man väl säga det i så fall. Att det är en hemsk dag och att man inte klarar att snacka på en normal nivå. Ok. So far so good.

Jag åkte till PC City och köpte en router som var billigare än jag trodde. Och den funkar!!! Jag är typisk kvinna i det avseendet. Jag bryr mig inte hur det funkar. Jag bryr mig bara om att det funkar. Och nu surfar jag trådlöst och underbart! Ljuvligt är ordet.

Sen var jag på IKEA och köpte ett överkast till min übersköna säng. Och en liten förvaringslåda. Och en matlåda. Fine - livet är indeed vackert vissa dagar. Jag har aldrig förut varit på IKEA utan bil. Bättre utan bil. Har man bil köper man alltid mer än man behöver. Nu var jag ju tvungen att tänka på att jag ska orka släpa hem sakerna också. Min plånbok ler.

Ja, det är en bra dag idag. Jag tar små steg framåt... Och njuter emellanåt. Mitt rum är fiiint! Jag trivs bra. Jag har haft en jäkla tur vad gäller mitt boende. Väldigt mycket tur. Och som alla vet är Världens Ände inget alternativ. Så då är det bra att jag trivs så himla bra.

Måste gå. Jag ska gå till Darlingbästisen och glo på TV och fröjdas.

Jag ska bli en Gudinna också har jag bestämt. Har en handbok i hur... Och så ska jag lära mig spela på mitt munspel.

Bye för nu!

/Honung - in the tillvaro.

 

Kommentarer
Postat av: Mattias

Skönt att du har haft en bra dag och hoppas helgen blir bra! Så småningom kommer det förstås kännas bättre och även om jag vet för lite om er situation nu tror jag ändå det bästa för att kunna gå vidare är att inte ha kontakt hur jobbigt det än är. Fast så är lätt att säga utifrån men snudd på omöjligt att vilja i din sits jag vet. Lycka till med allt!

2009-01-30 @ 20:13:02
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lallis

Ha det härligt ikväll vännen.

KRAM(nu testar jag igen .. någon gång måste det ju funka med kommentarerna)

2009-01-30 @ 21:17:00
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Lallis

Jaha..när jag väl skriver SÅ. Då gick det visst:P

2009-01-30 @ 21:17:24
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Anna

2009-01-31 @ 16:22:13
Postat av: Anna

Vad härligt att höra att det finns bra dagar hos dig också. Jag har ju mått lite kasst (av helt andra anledningar än dina) men sedan några dagar äter jag Johannesört - och antingen fungerar det eller så tror jag att det fungerar så det fungerar.

Bloggosfärkram /Anna

2009-01-31 @ 16:23:52
URL: http://earthkeepsonmoving.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0