Blue

Nu känner jag mig otroigt ensam. Hunden - Primadonnan Pudeln Pia - och jag brukade ju ligga i soffan och trängas och hon tryckte sig emot en så att hon var riktigt nära.... Så mysig hon är! Trösta Honung, den som kan.

Idag har jag tröstshoppat! Shoppa tills du droppar! Jag köpte en klänning som redan hängde inne i provrummet när jag kom in. Rätt size och allt. Det var ödet. Jag provade och sen frågade jag en annan kund som stod i provrumskön hur den satt. Hon glittrade av förtjusning. Det var också ödet. En sån måste man köpa då ju.

Jag jobbar i butik. Den är full av kläder. Som jag inte kan ha förrän jag gått upp mina återstående fem kilo. Eller kanske jag behöver gå upp sju kilo för att kunna ha dem... Men ändå. Det är tröstlöst när man går till en butik som är känd för att ha små storlekar och provar femton par brallor och alla är för stora. Honung får gå byxlös i sommar. Och jag överdriver inte. Jag har provat femton par idag. En del såg ut som... Ja, jag skulle behöva bli gravid och förbli gravid i alla fall en sex månader, innan jag kan ha dem! Och det i storlekar som XS eller 34. Det kan inte vara sant. SÅ jävla avtärd är jag väl inte ändå? Jag lever ju och mår bra. Skalman - SVARA mig!

Om någon mot förmodan tror att jag inte äter så kan jag säga att så inte är fallet. Igår åt jag en massa och speciellt till middag. Restaurangmat som var för god för att man skulle sluta äta när man var mätt. Jag fortsatte äta. Sen gick vi på bio. Jag smällde i mig en hel rulle Menthos och lite djungelvrål. Men sen var det stopp. Jag fick håll när vi gick ut därifrån. :) Var fortfarande mätt i morse. Idag har jag ätit ett halvt kilo husmanskost och en hel pizza. Varför HÄNDER det ingenting?

När jag skaffat mig en helt ny garderob, från scratch och den är komplett så kommer jag att öka i vikt. :) Så... Låt pengarna flyga bara. Varpå jag sedan kommer att få skaffa mig en helt ny garderob igen. Jaja... Shoppa är roligt och välgörande för själen och extremt bra för hyn eller nått.

Jag lär låna hunden igen någon ledig helg. Jag blev handlöst förälskad. Samma sak hände med en Dobberman för ett bra tag sen. Det var ömsesidig kärlek från början. Den satt i knät på mig. Den var stor och tung och jättebra på att hämta sin husses snusdosa. :) Tur att Pudeln Pia är en Pudel. Hade inte orkat ha en dobberman i knät igen. De är stora och jag är liten.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite äkta pornografisk kiosklitteratur förklätt till en bok. The Devil in Disguise...

Er Egen Shopping Hunny utan brallor / M

Dagens:

"Bär mej bara till den där sängen
Ge mej en ros

Älska mej rått och romantiskt
Rym med mej på ett tåg till Paris
Älska mej rått och romantiskt
Älska mej som eld och is

...

Ta mej genom tunneln till solen
Ta mej dit, så ska jag visa dej vem jag är"
/Ulf Ludde Lundell

Dagens Hunk: Sebastian Bach i Skidrow

Kommentarer
Postat av: Jonte

HaHa, eller så kan dom kanske ta en löprunda...sen funka jättebra, skeden låg stilla och sparkades inte...

2008-05-09 @ 08:14:56
URL: http://jonteohlson.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Det är SYND att jag inte kan skicka över 5-7 kilo för då vore vi nöjda med vikten båda två!
Eller jag ÄR nöjd men det skulle vara lättare att komma i våra kläder menar jag. ;)

Jag förstår att du saknar vovven!!!

2008-05-09 @ 09:36:16
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0