Bastanta Bullen 2

Om du inte läst "Bastanta Bullen" innan som jag skrev när Falun brann så kommer du kanske inte att begripa någonting alls av denna blogg. Men mycket nöje i alla fall.

 

Nu är det bevisat: Bastanta Bullen är bastantare än någonsin. När jag en gång i världen snubblade mig fram genom tillvaron som en mager tarm så trodde jag aldrig att detta skulle hända. Jo, ni förstår, jag får kommentarer.


En kund sa en dag: "Jag är inte gravid, som du." Hallå???!??? Jag har aldrig varit gravid i hela mitt liv.


En kille jag känner: "Öh, du har så jävla snygg kropp nuförtiden. Nu har du rumpa och pattar och mage." (Jo, han sa faktiskt PATTAR. Att folk använder det ordet...) Rumpa, ok. Pattar (nåja) helt ok. Men Mage? Vem fan vill ha mage? Inte Bastanta Bullen i alla fall. Inte för att jag inte gillar den mage jag har - eftersom det faktiskt är den enda jag har - men den kunde vara lite mindre kanske. Jo, det kunde den.


En annan kille: "En tjej ska ha något att TA i." Jomenvisst. Och jag skulle vara denna tjej då? Som han vill TA i? Jösses. Störtlöjligt...

 

Bastanta Bullen fick byta ut hela sin BH-garderob en gång i världen när hon blev väldigt liten och bara rasade i vikt som den värsta jag-vet-inte-vad... Hon fick köpa sig A-kupor så det stod det härliga till. Hon provade penntricket och den ramlade till golvet varje gång. Penntricket? Jo, det kan jag förklara för er: Det är ett test som Vecko Revyn lärde oss unga tjejer att göra för att kolla om brösten hänger. Jajjamensan, gossar. Man lägger en penna under bröstet. Om den ramlar till golvet är man fortfarande 20. Om den fastnar har man passerat 30.

 

Nåja, under A-kuporna fastnade inte den minsta tandpetare ens. Men det är väldigt dyrt att behöva köpa nya BH:ar.

 

Sedan gick Bastanta Bullen upp i vikt litegrann. Jeansen fick ärvas av 13-åriga brorssonen och de gamla B-kuporna passade igen. Det var välan för väl att man hade sparat dem och inte skänkt dem till någon i behov av kaffefilter eller något. (Vilken lysande idé.)

 

Sedan började man kunna ha kläder. Storlek 36. Wow! Det är otroligt svårt att hitta kläder i storlek 32 kan jag säga. Och det är jobbigt att behöva sy in allt man köper i 34. Men det är en annan historia. Jomen, kläder i massor hittar man. Och man kan ha dem utan att det ser ut som man lånat sin pappas gamla paltor från 1974.


Nu kommer det: Bastanta Bullen har fått byta ut hela sin BH-garderob IGEN. C-kupor. Nu är det C-kupornas tid. Penntricket bekräftar detta med all önskvärd tydlighet. Och alla mina fina B-kupor är återigen undanskuffade. De ligger längst in i lådan och är oanvändbara.

 

Visselkungen ser på dem (brösten, inte B-kuporna) med förundran och undrar vart den gamla Bullen tagit vägen. Nu är där en ny Bulle med nya Bullar. Och det utan minsta kirurgiska ingrepp. Han tittar och tittar. Och konstaterar att nu är det bannemej en handfull och lite till.

 

Jag har inga matproblem. Jag har aldrig lidit av någon som helst ätstörning, som många anklagade mig för när jag nästan var en fläck på golvet. Jag har inte ändrat matvanor de senaste tio åren. Möjligt är att jag åt lite mindre när jag bodde ensam i en etta med fransk balkong, men det var mest för att jag inte orkade gå till affären när jag var sugen på något. Om jag var sugen och det enda som fanns var knäckebröd, så åt jag helt enkelt knäckebröd. Jag bor på landet. Här kör de inte hem pizza.

 

Jag tänker inte heller ändra mina matvanor. Jag äter nyttigt faktiskt. Jag använder inte onödigt fett och jag gillar inte socker nämnvärt mycket. Jag hatar bröd som det är sirap i. Det är det värsta jag vet. Skogaholmslimpa, den klassiska, är som att käka kaffebröd för jämnan. Jag gillar inte kaffebröd heller. Men Ostbågar är fanimej det godaste som finns.

 

Är man sugen på saltgurka, då käkar man saltgurka. Är man sugen på det ena eller det andra så äter man det. Man kan ändå inte äta sig mer än mätt. Eller hur?

 

Viktväktare och GI-metoder och banandieter och fan-å-hans-moster-å-alla andra släktingar också. Jag kunde inte bry mig mindre. Nej. Jag är mjuk. Bilar är hårda. Och så är det med den saken. Men magjäveln skulle jag vilja trolla bort.

Japp.

 

Må kupor komma er väg och skänk mig pengar till nya för bövelen!

Nu tänker jag gå härifrån.

 

Er alldeles egen Bastanta Bulle i tillvaron, fräls oss från Söndagsbilagor. / Honung

 

Dagens och denna veckas (veckan som kommer) Hunk är (trumvirvel): Robbie30! Nöjd nu? Uffe kommer. Den som väntar på något gott väntar i allmänhet alldeles för jävla länge.

Men man måste säga att no_one_se får dela denna plats nu när han kommit hem från Kanarie - fucking - öarna. Har saknat honom kopiöst. Som en flodhäst i öknen, typ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0